Menu Premium
Loading...

[Trailer] XCOM 2 Digital Deluxe Edition aagekondigd

Thom Derks 10/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K Games en Firaxis Games hebben vandaag aangekondigd dat de XCOM 2 Digital Deluxe Edition nu beschikbaar is voor pre-order. In XCOM 2 is de aarde overgenomen door aliens en zul je moeten vechten om de aarde terug te claimen en de mensheid te redden.

De Digital Deluxe Edition bevat naast de game een aantal extra’s. Zo krijg je er onder andere de Reinforcement Pack bij. Dit is een digitale uitbreiding die zorgt voor nieuwe missies, aliens, wapens, soldier customizations en andere items. De Reinforcement Pack komt in drie delen uit, waarvan het laatste deel in de zomer van 2016 verschijnt.

Wanneer je de game in pre-order hebt staan, krijg je ook de Resistance Warror Pack erbij. Hiermee kun je jouw soldaten nog meer aanpassen door bonus outfits, headgear en aangepaste facial war print. Daarnaast krijg je de beschikking over een nieuwe XCOM-rekruut, de ”Survivor of the Old War”.

De game zal op 5 februari 2016 verschijnen voor de PC en komt ook naar Mac en Linux. Gaan jullie de nieuwste telg uit de XCOM-serie halen?

nieuws_20151210xcom2retaliation

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch