Menu Premium
Loading...

[Trailer] Ubisoft toont content Might and Magic Heroes 7 in trailer

Karen Koch 18/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van turn based-games weten natuurlijk al een tijdje dat Might and Magic Heroes 7 zo goed als op de stoep staat. Wat ze misschien niet weten, is wat er allemaal in die game zit. Gelukkig kunnen wij je daar vandaag mee helpen, want Ubisoft heeft net in een trailer een behoorlijk stuk content van deze game getoond.

Zoals altijd moet een trailer natuurlijk wel openen met een pakkende cinematic en een stem die spreekt over ongeziene intriges en grootste oorlogen. Might and Magic Heroes 7 is hier geen uitzondering op, maar gebruikt deze trailer gelukkig om een stukje lore – en content! – van de game te onthullen. Zo representeert ieder personage van wie de hulp wordt ingeroepen een aparte factie met verhaallijn, die uiteindelijk allemaal tot één grote samensmelting komen.

Ook wordt de turn based gameplay van de game kort toegelicht. Je zal op enorme maps spelen, je legers opbouwen en je vijanden in stijl af kunnen slachten. Natuurlijk kan je ook de stand van de oorlog beïnvloeden zonder je zwaard in iemands nek te moeten steken. Je kan bijvoorbeeld een War Machine of een Support Tent inzetten om tijdens een veldslag jouw troepen nét dat streepje voor te geven op de rest.

Might and Magic Heroes 7 heeft natuurlijk veel meer te bieden dan wat hier omschreven staat, maar daarvoor zal je toch echt de trailer moeten kijken! De game zal op 29 september verschijnen voor de PC. Je hebt nog genoeg tijd om je in te lezen in de wereld van Might and Magic, dus!

nieuws20150918_M&MH7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch