Menu Premium
Loading...

[Trailer] Ubisoft kondigt VR-game Werewolves Within aan

Boy Körver 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die wel eens met familie of vrienden een potje ‘Weerwolven’ heeft gespeeld, kent de spanning en het plezier die daar mee gepaard gaan. Studio Red Storm Entertainment, onderdeel van Ubisoft, probeert in de VR-game Werewolves Within deze sensatie te vertalen naar de digitale wereld. De game werd vandaag aangekondigd middels een trailer, waarin ook het principe en motivatie achter de game kort uitgelegd worden.

In een ronde Werewolves Within is het de bedoeling om te ontrafelen wie van je medespelers een weerwolf is, en hem of haar uit te schakelen door middel van wegstemmen. Via een VR-apparaat zie je alle spelers en communiceer je met hen. Red Storm zegt dat de door hun ontwikkelde positional tracking technologie, in combinatie met stemherkenning en animaties gebaseerd op stemverbuigingsanalyse, de sociale aspecten van de game goed tot zijn recht doen komen in deze virtuele wereld.

De game wordt online speelbaar, zowel in een privésessie met bekenden of via een matchmaking systeem met onbekenden. De release van Werewolves Within staat vooralsnog gepland voor aankomende herfst. Alhoewel de trailer aangeeft dat de game verschijnt op “de grote VR-platformen”, is het nog niet duidelijk welke dat precies zijn.

Ga jij je vrienden, vader of oma uitdagen om een VR-bril te op te zetten en een weerwolf te worden? Wij lezen het graag in de comments!

2016_0315_TrailerWerewolvesWithin

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch