Menu Premium
Loading...

[Trailer] Ubisoft kondigt Season Pass aan voor Rainbow Six Siege

Karen Koch 12/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar weken en dan waagt Ubisoft zich met nog een AAA-titel in de ring van de eindejaars releases. Vandaag maken ze het nog nét iets verleidelijker om Rainbow Six Siege in huis te halen, want ze hebben vandaag door middel van een trailer een Season Pass voor de game aangekondigd.

De Season Pass biedt je, natuurlijk, toegang tot een aantal lekkere extra’s voor de game. Zo krijg je één week eerder dan de andere spelers toegang tot nieuwe operators, een exclusieve skin, en misschien wel een van de belangrijkste dingen: een permanente boost aan je Renown, waarmee je allerlei toffe zaken kan aanschaffen in-game. Deze drie dingen zijn natuurlijk niet de enige dingen die je bij de Season Pass krijgt, maar daarvoor moet je de trailer maar bekijken!

De Season Pass kan je los aanschaffen, maar als je de Gold Edition van de game koopt zit deze erbij inbegrepen. Rainbow Six Siege komt 1 december uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Nog een kleine drie weken wachten, dus, voordat je met deze nieuwe Tom Clancy-game aan de slag kan!

nieuws20151112_RainbowSixSiegeSeasonPass

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch