Menu Premium
Loading...

[Trailer] Tweede reclame voor Warcraft-film verschenen

Rik Koning 18/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal maanden geleden werden alle oldschool RTS-liefhebbers verblijd met de prachtige eerste beelden van de Warcraft-film, die later dit jaar uit zal komen. De trailer gaf een mooi eerste inzicht in de verhaallijn en de schitterende omgevingen van Blizzard’s debuut op het witte doek. Het enige wat in de eerste trailer nog een beetje ontbrak was actie, maar dat maakt Blizzard met deeltje twee zonder twijfel ruimschoots goed.

Vandaag kwam namelijk de tweede trailer uit en in tegenstelling tot het eerste deel zit deze video vol met actie. Te zien is onder andere hoe een Orc en Human elkaar op brute wijze te lijf gaan. Daarnaast zijn er meer beelden van Travis Fimmel, de acteur die onder andere bekend is van zijn rol als Ragnar Lothbrok in Vikings en in de Warcraft-film Anduin Lothar zal spelen. Dit alles heb je natuurlijk allang zelf gezien voor je begon met lezen… en zo niet, ga dan eens snel die trailer bekijken!

Kan jij niet wachten om de Warcraft-film te zien? Dan hebben jullie dikke pech! We zullen tot 10 juni namelijk allemaal nog even geduld moeten hebben, want dan verschijnt de film eindelijk in de bioscoop!

Tweede reclame voor Warcraft-film verschenen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch