Menu Premium
Loading...

Tusk volledig onthuld in nieuwe trailer Killer Instinct

Rik Koning 25/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killer Instinct is een fighting-game die in 2013 uit kwam op de Xbox One en de PC. De game werd redelijk goed ontvangen door de media en werkt met een seizoenen-principe, waarbij eens in de zoveel tijd DLC wordt uitgebracht. Een jaar na de release van het eerste seizoen, kwam het tweede seizoen uit. Nu is het echter al bijna tijd voor het derde seizoen van Killer Instinct!

Met elk seizoen introduceert de game een aantal nieuwe karakters. Voor de eerste twee seizoenen waren dat er negen en komende dinsdag komen daar nog eens zes bij. De personages zijn bijna allemaal oude bekenden uit de Killer Instinct-serie, zo ook legendarische warrior Tusk waarvan vandaag een officiële trailer werd uitgebracht. Tusk komt oorspronkelijk uit het tweede deel van de serie en gaat mensen te lijf met zijn gigantische zwaard. De brute moves die je dadelijk met dit personage op je tegenstanders los kan laten, zijn te zien in de trailer hierboven.

Killer Instinct Season 3 is dus vanaf 29 maart speelbaar op de Xbox One en de PC. Wij vroegen ons af of zich onder het Gamekings-publiek nog liefhebbers van deze game bevinden? Laat wat van je horen in de comments!

Tusk komt naar Killer Instinct Season 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch