Menu Premium
Loading...

[Trailer] Transformers: Devastation – Behind the Scenes

Karim Shehata 28/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 van dit jaar werd er een nieuwe Transformers-game uit de doeken gedaan, in de vorm van Transformers: Devastation. De game wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Platinum Games. Veel gamers hopen daardoor op een ‘match made in heaven’, wat natuurlijk nog afwachten is. In de behind the scenes video die Activision naar buiten heeft gebracht, zien we hoe de ontwikkelaar deze game benaderd.

Voor de ontwikkeling van Transformers: Devastation is gekozen om de tekenstijl van de televisieserie te gebruiken. Gamers die weinig hebben met de films die Michael Bay de afgelopen jaren heeft gemaakt, kunnen zijn stijl van benadering wat betreft deze game dus vergeten. Transformers: Devastation belooft op dit moment een beat ’em up te worden zoals je dat gewend bent van Platinum Games.

Transformers: Devastation verschijnt volgende week dinsdag – op 6 oktober dus – voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Ben jij een fan van de oude Transformers-televisieserie? Laat het ons weten in de comments!

Transformers: Devastation - Behind the Scenes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch