Menu Premium
Loading...

[Trailer] The Elder Scrolls Online: Thieves guild – First Look

Melissa Arends 21/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen The Elder Scrolls Online uit kwam waren twee welbekende facties duidelijk afwezig. Vorig jaar in juli kwam de aankondiging dat we tot 2016 moesten wachten op de Thieves Guild en de Dark Brotherhood facties. Het is nu 2016 en in ieder geval lijkt de wacht op de Thieves guild eindelijk voorbij te zijn! Bethesda heeft zojuist namelijk een nieuwe trailer voor de Elder Scrolls Online vrij gegeven voor de opkomende nieuwe DLC pack, ‘Thieves Guild’.

Binnenkort kunnen spelers zich dus eindelijk aansluiten bij een Thieves Guild. Zakken rollen, stelen, over daken sluipen, jezelf onzichtbaar maken in de schaduw. Het is allemaal mogelijk in de nieuwe DLC, gevuld met nieuw story content. Speel samen met 12 andere in een nieuwe challenge trial, ‘Maw of Lorkhaj’ en profiteer van de vele unieke items die de Thieves Guild speciaal voor hun leden beschikbaar stelt.

Bethesda voegt met de DLC niet alleen nieuwe inhoud toe, gamers gaan namelijk een verschil merken in het verbeterde grouping systeem het geüpdatete Cyrodiil en de campaign modus.

Er is helaas nog geen prijs of release datum vrij gegeven. Daar moeten we jammer genoeg nog even op wachten. Wat vind jij van de trailer, kun jij ook niet wachten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamespot, VG247

The Elder Scrolls online: Thieves Guild DLC Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch