Menu Premium
Loading...

[Trailer] The Division krijgt open beta vanaf 18 februari

Mark Hoogland 09/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dankzij Xbox Italië deed het gerucht vorige week al de ronde, maar nu is de kogel dan toch echt door de kerk: na de recente gesloten bèta krijgt Tom Clancy’s The Division volgend weekend eveneens een open variant op alle platformen.

De open bèta biedt iedereen met een Xbox One vanaf 18 februari een vol weekend de kans om The Division te checken, een dag later gevolgd door PlayStation 4 en PC. De bèta loopt vervolgens tot en met de 21e en bevat naast de content van eind januari een nieuwe verhaalmissie om te doorlopen. Elke deelnemer aan deze bèta ontvangt bovendien een in-game beloning bij de volledige release van de game.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, gooit Ubisoft er ook nog maar even een trailertje uit; zoals de titel Enemy Factions al weggeeft, krijgen we in deze video van al het nare tuig dat het New York van The Division onveilig maakt.

Tom Clancy’s The Division is vanaf 8 maart 2016 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Het is wellicht vragen naar de bekende weg, maar duik jij vanaf 18 of 19 februari de open bèta in? Laat het weten in de comments!

2016_0209_TheDivisionOpenBeta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch