Menu Premium
Loading...

[Trailer] That Dragon, Cancer verschijnt 12 januari

Samuel Boyd 22/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De in 2013 aangekondigde game That Dragon, Cancer heeft eindelijk een releasedate. Onze echte indieking Emiel vertelde bij terugkomst van de Game Developers Conferentie in maart over wat voor een speciale en emotionele game That Dragon, Cancer gaat worden. Na lange stilte omtrent de titel wordt vandaag, samen met het uitkomen van de release trailer, bekend gemaakt dat de game uit zal komen op 12 januari.

De makers van het spel, Ryan en Amy Green, begonnen met de ontwikkeling van de game om de strijd met kanker van hun zoontje Joel te laten zien. De game draait dan ook om hun gezin in deze moeilijke tijden. Helaas is Joel afgelopen jaar overleden, maar Ryan en Amy zijn doorgegaan met de ontwikkeling, ter ere van hun zoon. Vandaag is de release trailer uitgekomen die meer laat zien van de aparte grafische stijl en het verhaal. Verder laten Joel’s ouders ons weten dat de game ongeveer 2 uur in beslag zal nemen en vooral bestaat uit “poëtische en fantasierijke gameplay”.

That Dragon, Cancer komt op 12 januari 2016 uit op de PC, Mac, OUYA en Forge TV. Deze datum zou de zevende verjaardag van Joel zijn geweest. Kun jij het droog houden bij het zien van de release trailer?

That Dragon, Cancer verschijnt 12 januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch