Menu Premium
Loading...

[Trailer] Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan Announce Trailer

Jeroen Wiersma 26/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort zullen schildpadeigenaren wanhopig proberen hun huisdier pizza te voeren, voor de tv met Nickelodeon aan, in de hoop dat ze enige awesomeness van Michelangelo , Leonardo, Donatello of Raphael overnemen. De aanstichter? Activision. Check maar eens de Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan Announce Trailer.

PlatinumGames, de ontwikkelaar van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan kennen we natuurlijk van vooral Bayonetta, maar ook het recente verschijnen van Transformers: Devastation is niet onopgemerkt gebleven. De ontwikkelaar lijkt de typische PlatinumGames-behandeling, die Transformers recent is ondergaan, ook toe te hebben gepast op de TMNT. De snelle actie is erg herkenbaar en het grafische stijltje lijkt wel wat weg te hebben van Borderlands. Er wordt vrij veel vrijheid belooft om door New York City de misdaad te bestrijden en uiteindelijk de kwaadaardige organisatie van Shredder en Krang te stoppen. Online co-op voor vier spelers zal worden ondersteund, zodat je echt met de hele Turtle-gang de bad guys een poepie kunt laten ruiken.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verschijnt deze zomer voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Ga jij deze zomer, met een pizza-slice in de ene hand en een controller in de andere, de straten, metro’s en riolen van Manhattan verlossen van het kwaad?

 Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan Announce Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch