Menu Premium
Loading...

[Trailer] Tales of Symphonia verschijnt 2 februari op PC

Lisette Atsma 13/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Tales of Symphonia naar de PC kwam werd in juli vorig jaar aangekondigd. Sindsdien is het voornamelijk stil rond de game. Tot vandaag dan, want Bandai Namco heeft een releasedatum gezet voor de game! Tales of Symphonia verschijnt daarbij ook gelijk 2 februari al. Natuurlijk moet dit ook gevierd worden met een verse trailer, welke je hierboven kunt checken.

De RPG van Bandai Namco gaat al een aantal jaren mee. Tales of Symphonia kende namelijk al een release op de Nintendo GameCube, PlayStation 2 en PlayStation 3 en komt nu uit in een HD-versie voor de PC.

Mocht je nog niet bekend zijn met het verhaal van Tales of Symphonia: in de game help je de chosen Colette, samen met een groep helden, de wereld te regenereren. Om dit te doen moet je een pelgrimstocht afleggen, welke niet zonder slag of stoot gaat, het zou immers geen game zijn als dit wel zo was.

Tales of Symphonia zal alleen via Steam verkrijgbaar zijn en is speelbaar vanaf 2 februari. Ga jij de game gelijk spelen wanneer deze uit is? Laat het weten in de comments!

Tales of Symphonia verschijnt 2 februari op PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch