Menu Premium
Loading...

[Trailer] Tales From the Borderlands – The Vault of the Traveler

Mark Hoogland 16/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Games heeft het maar druk deze maand. Naast de start van Minecraft: Story Mode is ook de finale van Tales From the Borderlands aanstaande. Check nu de trailer van het laatste en vijfde deel uit de serie, The Vault of the Traveler!

Tales From the Borderlands is een episodische adventure-game, ontwikkeld en uitgegeven door Telltale Games in samenwerking met Gearbox en 2K. De game is gesitueerd in het universum van de Borderlands-franchise en kent dezelfde visuele stijl en humor. De vijfdelige serie ging november vorig jaar van start en komt over enkele dagen dus tot een – al dan niet voorlopige – climax. Bovenstaande trailer belooft in ieder geval een spannende confrontatie met Handsome Jack, veel actie en zelfs een beetje drama.

Tales From the Borderlands – The Vault of the Traveler komt op 2o oktober uit op PC, Mac, PlayStation 4 en PlayStation 3. De 21e volgen Xbox One en Xbox 360, een dag later iOS en Android. Heb jij de serie gespeeld en kijk je uit naar de ontknoping? Laat het ons weten in de comments!

Tales from the Borderlands - The Vault of the Traveller

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch