Menu Premium
Loading...

[Trailer] Sunset Overdrive onderdeel van Games With Gold in april

Karim Shehata 24/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de komst van services als PlayStation Plus en Games With Gold krijgen gamers op beide platformen iedere maand een aantal gratis games. Van die laatste service heeft Microsoft nu bekendgemaakt welke games er in april gratis te downloaden zijn en de lijst is niet misselijk te noemen. Onder meer Sunset Overdrive is in de lentemaand gratis te downloaden op de Xbox One.

Van 16 april tot en met 15 mei kun je Sunset Overdrive gratis binnentrekken op je Xbox One. Vanaf 1 april – en dit is geen grapje – kun je echter The Wolf Among Us al downloaden. Mocht je niet al teveel haast hebben om de game van Telltale Games gratis te downloaden op je Xbox One, dan heb je in ieder geval tot 30 april om te besluiten dit toch te doen.

Er zijn deze maand ook twee Xbox 360-games die zowel Xbox 360 als Xbox One-bezitters kunnen spelen, in de vorm van Dead Space en Saints Row IV. De space-horror game van EA is van 1 tot en met 15 april te downloaden, terwijl Saints Row IV van 16 tot en met 30 april gratis te downloaden is op de twee Xbox-platformen. Overigens is het nu op de Xbox One mogelijk om direct Xbox 360-titels te downloaden, zodat je alle vier de titels dus gewoon in één ruk kunt downloaden op Microsoft’s laatste console.

Ben jij tevreden met de april line-up van Microsoft betreffende Games With Gold? Laat weten in de comments of je deze games gaat spelen en of je tevreden bent met het aanbod in de aprilmaand!

Sunset Overdrive onderdeel van Games With Gold in april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch