Menu Premium
Loading...

[Trailer] Street Fighter V: Character Introduction Series – Vega

Joep Omes 10/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van het eerste uur kijken natuurlijk reikhalzend uit naar de komst van de vijfde Street Fighter op 16 februari. In aanloop naar de release geeft Capcom verschillende Character-trailers uit die de zestien speelbare personages in de spotlicht te zetten. Vandaag is het de beurt aan Vega.

Eerdere trailers belichtten reeds Karin, F.A.N.G., Charlie Nash, Zangief, Necalli en Ken. Vega, die we in 1991 leerden kennen als eindbaas in Street Fighter II, is zonder twijfel het meest narcistische personage van het stel. Hoewel hij gekleed is als een Spaanse stierenvechter, heeft hij de moves van een ninja en een hekel aan ‘lelijkerds’. In bovenstaande video geeft Matt Edwards, community manager van Capcom, tekst en uitleg bij de verschillende moves die je met de behendige ijdeltuit kunt uitvoeren.

Naast de aanvankelijke zestien characters zullen er in 2016, na de release, nog zes andere personages worden toegevoegd. Street Fighter V zal beschikbaar zijn voor PC en PlayStation 4. Ga jij met Vega spelen, of één van de anderen? Laat het weten in de comments!

2016_0210_StreetFighterVTrailerVega

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch