Menu Premium
Loading...

[Trailer] Star Ocean: Integrity & Faithlessness verschijnt deze zomer in Europa

Joep Omes 22/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

JRPG-liefhebbers opgelet! Het nieuwe deel van de Japanse action-RPG Star Ocean, Integrity & Faithlessness, komt deze zomer naar Europa. In de nieuw vrijgegeven trailer voor de PlayStation 4-exclusive zien we hoofdpersoon Fidel, die een geheimzinnig meisje probeert te beschermen van kwade krachten. Uiteraard neemt deze missie je mee naar verschillende werelden in het Star Ocean-universum.

Integrity & Faithlessness is het vijfde grote deel in de serie en de negende game in de franchise. Star Ocean staat bekend als de eerste action-RPG van zijn soort op de console, waarbij de gevechten weliswaar in een tweede scherm plaatsvinden, maar wel real-time worden beslecht. De hevig door Star Trek geïnspireerde spellen draaien om ruimtereizen en werelden ontdekken, waarbij de keuzes die de speler maakt de verhaallijn beïnvloeden. De Japanse release van Integrity & Faithlessness vindt al plaats op 31 maart, maar wij westerlingen moeten dus nog iets langer geduld hebben.

Als aanvulling op de Story Trailer maakt ontwikkelaar tri-Ace ons verder nieuwsgierig met de twee onderstaande character video’s. Is dit genoeg voor jou om alvast warm te lopen voor een nieuwe reis door de ruimte? Laat het weten in de comments!

2016_0322_StarOceanIntegrity&FaithlessnessTrailer


Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch