Menu Premium
Loading...

[Trailer] Skylanders SuperChargers Halloween – Frightful Fiesta trailer

Karen Koch 29/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is oktober en dat betekent maar één ding… Halloween! Oh, en natuurlijk een hele hoop content met datzelfde thema voor je games. Skylanders SuperChargers is geen uitzondering, want zij komen zelfs met een trailer om je alle spooky Halloween content die ze hebben bedacht te laten zien.

Nou ja… Dat enge valt wel mee, het is voornamelijk heel schattig. Kleine skeletten die rondrijden op griezelig versierde motoren, mannetjes met Mexicaanse Day of the Dead hoofden en de minst griezelige grafstenen die je ooit hebt gezien, het komt allemaal langs in deze korte trailer. Niet ideaal als je een horror-game wil maken, maar perfect voor Skylanders! Race rond in je creepy nieuwe motor terwijl je alle bad guys genadeloos kapot maait, happy Halloween!

Bekijk snel de trailer om te weten te komen hoe deze content eruit komt te zien, want het is sowieso de moeite waard. Skylanders SuperChargers is te spelen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One én de Wii U! Deze Halloween content is natuurlijk ook voor al deze systemen beschikbaar.

nieuws20151029_SkylandersFrightfulFiesta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch