Menu Premium
Loading...

[Trailer] Skylanders Superchargers Dark Edition nu beschikbaar

Mark Hoogland 22/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten niet hoeveel van jullie verslingerd zijn aan Skylanders Superchargers, de speelgoed-meets-game platformer annex racer die vorige maand uitkwam onder de vlag van Activision. Hoe dan ook, de Dark Edition is nu verkrijgbaar en laat je spelen met bad guy Kaos. Check bovenstaande trailer om te zien hoe dat eruit ziet!

Skylander Superchargers is het vijfde echte deel in de Skylanders-reeks, en het eerste waarin je ook voertuigen tot je beschikking hebt. Plaats je toy figurine op de bijgeleverde Portal of Power en je kunt in-game met dit character aan de slag om de snode plannen van de tiran Kaos te dwarsbomen. Welnu, als je besluit om de Dark Edition van de game in huis te halen kun je dus zélf met Kaos en diens Doom Jet spelen. Met alleen maar goedzakjes in de weer gaan is tenslotte ook niet alles.

De Dark Edition starter pack van Skylanders Superchargers is vanaf nu verkrijgbaar, en de game is te spelen op PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One én iOS. Is deze game jouw kopje thee? Laat het ons weten in de comments!

Nieuws_20151022_SkylandersSuperchargersDarkEdition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch