Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rocket League krijgt Back to the Future Car Pack

Karen Koch 12/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

“We need to go back!” Terug? Waarheen? Nou, de jaren ’80, ongeveer. Toen kwamen de ondertussen iconische Back to the Future-films uit en daarmee werd de DeLorean ook een echt begrip bij zowel film- als autofanaten. De mensen achter Rocket League vallen onder minstens één van deze categorieën, want vandaag kwamen ze met de melding dat Rocket League een Back to the Future car pack zal krijgen!

In deze car pack zit, zoals te verwachten valt, de DeLorean Time Machine zoals we hem kennen uit de trilogie. In de korte teaser-trailer zien we hoe de DeLorean niet alleen zichzelf door de tijd kan verplaatsen, maar ook dat de wagen uitermate geschikt is voor een potje voetbal. Leuk detail: het mooie vlammenspoor dat de auto achterlaat in de films? Ook aanwezig in de game! Voor fans van Back to the Future zal deze pack dus een hoop nostalgische potjes autovoetbal geven.

Of de DeLorean in Rocket League ook daadwerkelijk de benodigde 1.21 gigawatts gaat halen om door de tijd te reizen weten we niet, maar we weten gelukkig wél wanneer deze auto onze games komt binnenrijden. Dit is namelijk op 21 oktober dit jaar. De car pack verschijnt dan op de PC en de PlayStation 4.

nieuws20151012_RocketLeagueBTTF

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch