Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rise of the Tomb Raider – Descent into Legend

Karen Koch 21/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Xbox-eigenaren zit het wachten er bijna op. Over een paar maanden komt Rise of the Tomb Raider uit, het vervolg op de reboot die in 2013 verscheen. Om je nog nét even wat enthousiaster te maken voor de release in november is er vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven.

Deze trailer laat precies zien wat mensen willen in een Tomb Raider-game. Onderzoeken, ontdekken, maar bovenal, een behoorlijke portie spanning. De ene sprong die Lara maakt is nog gekker dan de andere en als dit het echte leven zou zijn, had ze haar nek waarschijnlijk al meerdere keren gebroken. Gelukkig blijft het een game en kunnen we met een gerust hart naar haar acrobatische toeren kijken. Ook de vertrouwde boog uit het vorige deel is terug en dat is maar goed ook, want het zijn niet alleen mensen, maar ook de natuur die Lara tegenwerken.

Rise of the Tomb Raider komt 13 november dit jaar nog naar de Xbox 360 en de Xbox One. PC gamers mogen iets langer wachten, want de game verschijnt pas in het eerste kwartaal van 2016 op computers. De langste wachttijd staat echter voor de PlayStation-eigenaren, zij kunnen pas over ruim een jaar met het nieuwe avontuur van Lara aan de slag. Hebben jullie er al zin in?

nieuws20150921_RotTRDescentintoLegend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch