Menu Premium
Loading...

[Trailer] Resident Evil 0 Remaster verschijnt 19 januari

Duncan Israel 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen die al jaren van horror-games genieten, kennen Resident Evil 0 vast wel. Deze survival-horror game stond destijds niet alleen bekend om haar schrikmomenten, maar ook om de gameplay waarin je kon switchen tussen hoofdrolspelers Rebecca Chambers en Billy Coen. De remaster van deze game verschijnt volgende maand op 19 januari, dus als je een stukje geschiedenis wil meemaken, moet je vooral die datum in je agenda zetten!

De remaster van deze game heeft natuurlijk een aantal extra’s. Zo zal Resident Evil 0 Remaster nu ook een ‘Wesker Mode’ bevatten. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je in deze modus nu ook de game spelen als Albert Wesker, de blonde S.T.A.R.S.-agent. Verder heeft de game vanzelfsprekend een grafische oppoetsbeurt gehad.

Als je de game pre-ordert, krijgen de hoofdrolspelers een aantal unieke kledingstukken, te zien in bovenstaande trailer. Je kunt de game los digitaal kopen, maar mocht je nog meer zombies willen, dan kan je ook de Resident Evil Origins Collection kopen. In dit pakket krijg je, naast Resident Evil 0, ook Resident Evil HD om nog extra te griezelen.

De Resident Evil 0 Remaster komt overal op 19 januari uit. De Resident Evil Origins Collection komt in Amerika uit op 19 januari en in Europa op 22 januari voor PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

nieuws20151208_ResEvil0Remaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch