Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rainbow Six Siege: Inside Rainbow trailer toont GSG 9 Unit

Mark Hoogland 12/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over anderhalve maand verschijnt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en kunnen we onze tactische skills de vrije loop laten via een antiterreureenheid naar keuze. Zojuist verscheen een nieuwe trailer van de game, die ingaat op GSG 9, de eenheid van onze oosterburen.

Het Duitse GSG 9, oorspronkelijk Grenzschutzgruppe 9, bestaat sinds 1973 en is opgericht naar aanleiding van het gijzelingsdrama tijdens de Olympische Spelen in München, het jaar daarvoor. Waar andere antiterreureenheiden in de regel onderdeel van het leger zijn, maakt GSG 9 officieel gezien deel uit van de Bundespolizei. Hoewel de acties van dit soort eenheden normaliter te geheim zijn om het nieuws te halen, werd GSG 9 in oktober 1977 wereldnieuws toen het met succes een vliegtuigkaping door Palestijnse terroristen beëindigde.

Anyway, in Rainbow Six Siege kun je dus als lid van deze elite-eenheid aan de slag – check dus snel bovenstaande trailer om te zien welke bijzondere gadgets je in dat geval tot je beschikking hebt. Kies jij vanaf 1 december voor GSG 9? Laat het ons weten in de comments!

Nieuws_20151012RainbowSixSiegeInsideRainbowGSG9

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch