Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rainbow Six Siege heeft grote plannen na release

Karen Koch 05/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zal behoorlijk sterk op de online multiplayer gaan leunen. Om dat allemaal interessant en nieuw te houden, heeft Ubisoft vandaag bekend gemaakt welke stappen er ondernomen gaan worden na de release om de game relevant te houden. Benieuwd? Dan kan je hierboven kijken wat de grote plannen zijn!

In deze Behind The Wall-trailer zien we een interview met een aantal developers die aan de game hebben gewerkt en, inderdaad, en ook na de release nog aan de game zullen werken. Keywords voor hen zijn community en beloftes waarmaken. Dat willen ze doen door tot minstens een jaar na release regelmatig nieuwe, gratis content vrij te geven.

Er zal een vast team van zo’n 80 mensen werken aan de vier grote content packs die tot december 2016 worden uitgebracht. Zo is de gamer verzekerd van kwalitatief goede content. Er zullen onder andere nieuwe maps, wapens, game-modes en events worden gemaakt om de online community levendig te houden. Deze content zal zich dan gaan verspreiden middels ‘seizoenen’, waardoor je elk seizoen aan de slag kan met minstens twee nieuwe operators en één nieuwe map.

Ga even rustig zitten voor de vloedgolf aan informatie die deze trailer je biedt en zet je gedachten op een rijtje. Gaat deze actie van Ubisoft zorgen dat Rainbow Six Siege een lang leven is beschoren?

nieuws20151105_RainbowSixSiegePlannen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch