Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rainbow Six Siege – Gameplay Trailer

Mark Hoogland 21/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bèta is achter de rug en het grote aftellen naar de release van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is begonnen; vanaf 1 december kunnen we online in de huid kruipen van antiterreureenheden en terroristisch gespuis onklaar maken. Vandaag lanceerde Ubisoft als zoethoudertje een nieuwe gameplay-trailer.

Gebarricadeerde ramen doorbreken, bommen onschadelijk maken, gijzelaars bevrijden en bovenal terroristisch gespuis naar het hiernamaals knallen. Het kan straks allemaal in Rainbow Six Siege, Ubisoft’s tactische co-op shooter waarin je kunt spelen met verschillende elite-soldaten, elk met hun eigen skills, nationaliteit en wapentuig. Of je nu een door terroristen belegerd chalet in de Franse Alpen bestormt of een bomaanslag in Los Angeles dient te verijdelen, teamwork en een goed doordachte benadering zijn sowieso een vereiste.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verschijnt op 1 december voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Check nu de explosieve trailer en laat ons weten of jij deze game in huis gaat halen!

Nieuws_20151021_RainbowSixSiegeGameplayTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch