Menu Premium
Loading...

[Trailer] Outlast 2 verschijnt in de herfst volgend jaar

Karen Koch 29/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt wel alsof de hele wereld deze maand alleen nog maar om horror, jumpscares en griezelen draait. Dat is natuurlijk helemaal geen slecht iets, zeker niet als het dit soort nieuws met zich meebrengt: Outlast 2 verschijnt in de herfst van 2016!

Horror fans, jullie lezen het goed. Outlast 2 heeft een datum, of ja, een seizoensindicatie, op zich geplakt gekregen! En dat is niet eens het enige, want om écht in de sfeer te komen zit er bij dit nieuws ook nog eens een lekkere teaser. Een brandend kruis komt langzaam steeds duidelijker in beeld, een priester predikt vol hartstocht over het einde den tijden, en dan, aan het einde, komt het besef dat je niet alleen bent. De sfeer van de originele Outlast belooft dus ook volop aanwezig te zijn in het tweede deel.

Outlast 2 komt dus volgend jaar naar ons toe. Hopelijk ook rond Halloween, want dat is altijd een goede timing voor horror games. Veel meer informatie is er nog niet bekend over de game, want de ontwikkelaar wil alleen loslaten dat het om een nieuw hoofdpersoon en een nieuwe setting zal draaien. Ben jij benieuwd naar deze game, of ben jij niet zo van de horror?

nieuws20151029_Outlast2releaseframe

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch