Menu Premium
Loading...

[Trailer] Not A Hero komt 2 februari naar PlayStation 4

Rik Koning 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin 2014 wist de Britse indiegame developer Roll7 wereldwijd succes te behalen met de release van hun eerste eigen game, te weten OlliOlli. Deze side-scrolling skateboard-game, waarin de speler tricks moet uitvoeren zonder te vallen voor het einde van het level, werd onthaald met lovende kritieken. Hetzelfde kan gezegd worden voor het vervolg, welke ondertussen al meer dan een miljoen keer is gedownload. Ook PC-titel Not A Hero, welke afgelopen mei uitkwam, deed het erg goed. Nu komt de laatstgenoemde game op zeer korte termijn ook naar de PlayStation 4.

Op het PlayStation Blog onthulde creative director John Ribbins de releasedatum van de PlayStation 4-versie, gepaard met bovenstaande trailer. Hierdoor weten we dat Not A Hero op 2 februari zal verschijnen voor de PlayStation 4!

In deze 2D cover-based side-scrolling shooter is een paars konijn terug in de tijd gereisd om de wereld te redden van totale vernietiging. Om de inwoners te overtuigen hem tot burgemeester te benoemen, moet de speler in zijn naam misdaad gaan bestrijden.

John Ribbins, Creative Director bij Roll7, legt in zijn blog ook meer uit over het productieproces van Not A Hero. Zo vertelt hij onder meer hoe Roll7 in 2012 twee prototypes voor games maakte met behulp van game-making tool Clickteam Fusion. Voor de één – OlliOlli – tekenden ze een deal met Sony, terwijl de ander – Not A Hero – door publisher Devolver Digital werd uitgebracht, dat onder andere bekend is van Hotline Miami en ook de distributie van de PC-versie van OlliOlli verzorgde.

Aanvankelijk had de studio nooit gedacht aan een PlayStation release voor Not A Hero, ook omdat Clickteam Fusion geen support voor PlayStation had. Na het zien van het goede onthaal van de game op Steam, besloot Roll7 echter om toch een PlayStation-remake in elkaar te zetten en lang zullen we er niet meer op hoeven wachten; 2 februari komt de game uit. Overigens is de PS Vita release die afgelopen zomer ook was aankongekondigd gecanceld. Is dit een titel die jij wil gaan halen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Roll7 (PlayStation Blog)

Not A Hero komt 2 februari naar PlayStation 4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch