Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nintendo-personages komen naar Project X Zone 2

Karim Shehata 21/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Bandai Namco en Nintendo het goed met elkaar kunnen vinden de laatste jaren, moge duidelijk zijn. Zo heeft Bandai Namco Super Smash Bros. Wii U en 3DS bijna helemaal gemaakt, heeft de ontwikkelaar/uitgever meegewerkt aan Mario Kart 8 en heeft het Pokkén Tournament gemaakt, welke volgend jaar zal verschijnen voor de Wii U en nu al in de Japanse arcades is te spelen. Nu is daar de volgende stap in de samenwerking, want er komen enkele Nintendo-personages naar Project X Zone 2.

Zo kun je in de exclusieve 3DS-game aan de slag met Fiora van Xenoblade Chronicles en Lucina van Fire Emblem Awakening. In de bovenstaande trailer kun je de personages in actie zien in de game. Vooral het feit dat er een Xenoblade-personage in de game zit is niet zo schokkend te noemen. Monolith Soft, de ontwikkelaar van Nintendo’s JRPG-serie, is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Project X Zone 2.

Overigens wordt de game in samenwerking met vele andere ontwikkelaars en uitgevers gemaakt. Zo kun je personages en onderdelen uit games van onder meer Capcom en SEGA verwachten in Project X Zone 2.

Ga jij in 2016 aan de slag met deze tactische RPG op de Nintendo 3DS? De game verschijnt in dat jaar op 19 februari in Europa.

Bron: Bandai Namco

Nintendo-personages komen naar Project X Zone 2

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch