Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe personages PlayStation All-Stars: Battle Royale

Gamekings Redactie 16/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De lijst met personages voor PlayStation All-Stars: Battle Royale blijft groeien. Tijdens de Comic-Con in het zonnige San Diego California, werden drie nieuwe personages voor de PlayStation brawler bekend gemaakt.

Cole McGrath van de Infamous serie en Jak en Daxter van hun eigen spellenreeks maken hun entree in PlayStation All-Stars: Battle Royale. In de trailer is te zien dat Jak en Daxter functioneren als een tandem die door één speler te besturen is, wellicht te vergelijken met de Ice Climbers uit de Super Smash Bros. serie. Het onstuitbare duo gebruikt hun oude vertrouwde wapens als de Gyro Burster en Mass Inverter en hebben tevens de mogelijkheid om te transformeren in Dark of Light Jak.

Hoewel Jak waarschijnlijk al het zware werk zal uitvoeren, helpt Daxter hem met melee aanvallen en de welverdiende morele ondersteuning. De krachten van Cole McGrath zullen geen verrassingen zijn, een flinke portie bliksem, die niet onderdoet voor een onweersbui op een Franse camping.

De trailer laat alle personages die tot nu toe bekend zijn gemaakt voorbijkomen, zoals Drake van Uncharted, Big Daddy van Bioshock en Parappa The Rapper. Het PlayStation All-Stars: Battle Royale rooster is ondertussen goed gevuld. Denk jij dat het hierbij blijft of heeft Sony nog wat andere helden in petto?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch