Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe nummers voor Rock Band 4 beschikbaar

Duncan Israel 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kunnen de Rock Band 4 bezitters nog een lijstje met muziek aan hun setlist toevoegen. Er is een nieuwe DLC is uitgekomen waarin maar liefst vijf nieuwe nummers te vinden zijn.

Wat is Rock Band zonder Fall Out Boy, zo zullen de knappe koppen bij Harmonix hebben gedacht, want met hun single “Irresistible” mag Fall Out Boy wederom komen opdraven. Liefhebbers van de zomerhit “Can’t Feel My Face” van The Weekend zullen ook aan hun trekken kunnen komen dankzij deze DLC. Verder kan je bij deze DLC ook nummers van de singer-songwriters Shawn Mendes en Elle King spelen, deze worden met respectievelijk “Stitches” en “Ex’s & Oh’s” aan Rock Band 4 toegevoegd. Van de band Walk The Moon staat het nummer “Different Colors” op lijst met deze DLC.

Vorige week kwamen er ook al drie echte rock nummers uit voor de game. Deze keer heeft Harmonix gekozen voor wat minder pittige nummers, maar dat betekent niet dat je minder hard losgaat zodra de eerste toetsencombinaties in beeld verschijnen.

De DLC kan je in z’n geheel kopen of elk nummer apart. Een voorproefje van de nummers kan je in de bovenstaande trailer beluisteren. Ga jij je drumstokken of gitaren uit het vet halen voor deze nummers? Laat het ons weten.

nieuws20151215_RockBand4DLCDecember

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch