Menu Premium
Loading...

[Trailer] Might & Magic Heroes VII nu beschikbaar voor PC

Mark Bischoff 30/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Might & Magic games zijn inmiddels een bekend begrip bij de meeste gamers. Dit jaar viert de serie haar twintigste verjaardag en is gisteren het nieuwste deel in de serie uitgekomen namelijk; Might & Magic Heroes VII.

Sinds de keizerin van de Holy Empire is vermoord, is de troon leeg en woedt er een burgeroorlog. Nu is het aan jou om met je Heroes ten strijde te trekken en er voor te zorgen dat de vrede opnieuw terugkeert. In deze turn-based strategy game heb jij het bevel over meerdere Heroes en zijn er tig mogelijkheden om deze te upgraden of aan te passen. Vervolgens ga je met je troepen het gevecht aan tegen gigantische legers en mytische wezens. Ondertussen moet je ook nog de economie van je natie in de gaten houden en blijven ontwikkelen.

Hoewel het een ouderwets turn-based principe blijft, ziet deze fantasiewereld er zeer fraai uit en staan er genoeg avonturen op je wachten, met daaroverheen een RPG-saus waardoor de game ook nog genoeg diepgang zal bevatten. Daarnaast is in de trailer ook nog een Collectors Edition te zien waarin, naast de soundtrack en wat kaarten, een toffe figurine zit.

Might & Magic Heroes VII is nu beschikbaar op de PC. Ben jij fan van de Might & Magic serie en heb je zin in het nieuwste deel? Check dan snel de trailer!

nieuws_20150930Might&MagicHeroesVII

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch