Menu Premium
Loading...

[Trailer] Halo 5: Guardians – Advanced Tactics

René Janssen 22/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een klein weekje geduld en dan verschijnt op 27 oktober Halo 5: Guardians exclusief voor de Xbox One. In bovenstaande Halo 5: Guardians – Advanced Tactics trailer kan je alvast de wat geavanceerdere manoeuvres en apparatuur uit dit online first person shooter festijn bekijken.

343 Industries heeft sinds de bèta de nodige verbeteringen aangebracht in Halo 5. Wapens, speciale vaardigheden, de radar, alles is gefinetuned. De arena is immens en er is genoeg in deze online Halo omgeving om te doen; de omgeving verkennen, de nodige power-ups verzamelen en eindbazen uitschakelen.

De trailer, van commentaar voorzien door enkele developers van 343, laat ook de nodige abilities zien die je kunt benutten tijdens gevechten of voor het bereiken van ogenschijnlijk onbereikbare gebieden. Ook krijgen we meer inzicht in het aanbod aan wapentuig en outfits om van je Spartan een bad-ass Spartan te maken.

Bekijk de trailer en laat in de comments weten welk wapen, outfit en ability je vooral aanspreekt. En kijk ook uit naar 27 oktober, want dan verschijnt Halo 5: Guardians exclusief voor de Xbox One.

Nieuws_20151022_Halo5GuardiansAdvancedTactics

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch