Menu Premium
Loading...

[Trailer] GTA Online: Executives and Other Criminals 15 december beschikbaar

Karim Shehata 10/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het stopt niet met de updates voor GTA Online en dat is maar goed ook! De spelers van het eerste uur, die de game nu nog steeds spelen, hebben de game een flinke ontwikkeling zien doormaken en nog altijd blijft de online variant van Grand Theft Auto V zich ontwikkelen. Zojuist is er een nieuwe update aangekondigd voor de game, genaamd Executives and Other Criminals. Deze update verschijnt op 15 december, terwijl je in de tussentijd de bovenstaande trailer kunt checken.

Wanneer je deze update op 15 december binnentrekt op je PlayStation 4, Xbox One of PC, zul je zien dat er een nieuwe mogelijkheid is toegevoegd aan de game. Zo kun je vanaf nu je eigen criminele organisatie opzetten. Hier komen een hoop nieuwe gameplay-modi bij kijken voor de game, terwijl bestaande Freemode Events zich ook zullen aanpassen aan de nieuwe feature. Ook kun je middels deze update onder meer rekenen op nieuwe appartementen en een heuse jacht, genaamd de Super Yacht.

Als je besluit een eigen organisatie op te zetten binnen de game, is het mogelijk om bijvoorbeeld bodyguards aannemen. Deze mensen kun je overigens ook ontslaan, maar wanneer je een succesvolle organisatie opzet, zullen de beveiligers hopen dat ze niet ontslagen worden. Zij verdienen door deze taak te vervullen namelijk periodiek RP, GTA$ en betere stats voor het werken voor een criminele organisatie.

Loop jij al warm voor deze update voor Grand Theft Auto Online? Laat het ons weten in de comments en check de trailer!

Bron: Rockstar Games

GTA Online: Executives and Other Criminals 15 december beschikbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch