Menu Premium
Loading...

[Trailer] GTA Online: Be My Valentine update nu beschikbaar

Duncan Israel 10/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is onvermijdelijk: Valentijnsdag komt er aan en de commercieel-romantische feestdag is ook dit jaar overgeheveld naar GTA Online. Met de ‘Be My Valentine’ update kun je in het online Los Santos dit jaar de liefde geheel in GTA-stijl laten spreken op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Zoals in de bovenstaande trailer te zien is, gaan we terug in de tijd. Zo is de Albany Roosevelt Valor de nieuwe auto die beschikbaar is in de game en zijn de kledingstukken die toegevoegd zijn door de update ook niet meer geheel van deze tijd – daarom misschien juist wel van deze tijd. Daarnaast keren verschillende kledingstukken en de Gusenberg Sweeper machine gun terug. Deze voorwerpen zaten eerder al in de liefdevolle updates van Rockstar Games.

Vrijdag komt er nog een nieuwe Adversary Mode bij genaamd ‘Till Death Do Us Part’. Hierover heeft Rockstar verder nog niks laten weten, behalve dat het iets met koppels te maken heeft. Speel jij liever de valentijn-update van GTA Online, dan dat je de hele dag hopeloos bij je brievenbus gaat zitten wachten op die ene liefdeskaart? Laat het ons weten in de comments!

GTA Online: Be My Valentine update nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch