Menu Premium
Loading...

[Trailer] Gone Home in januari naar PS4 en Xbox One

Karim Shehata 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gone Home verscheen in 2013 voor de PC en kan gerekend worden tot één van de grote indiehits van dat jaar. Voor console-bezitters die deze game altijd al hebben willen spelen, is er nu goed nieuws: Gome Home komt in januari namelijk naar PlayStation 4 en Xbox One! Middels bovenstaande trailer is deze aankondiging gedaan.

Wanneer je de game al een tijdje volgt, weet je dat het altijd al het plan is geweest om de game uit te brengen op consoles. Echter kwam dit in maart dit jaar op losse schroeven te staan, gezien de deal tussen ontwikkelaar The Fullbright Company en uitgever Majesco inhet water kwam te vallen. Er is nu echter een nieuwe deal tussen beide partijen, waardoor een release van Gone Home op de console nu wel mogelijk is. Het enige platform dat niets heeft aan deze nieuwe deal, is de Wii U. De game zou oorspronkelijk ook naar Nintendo’s platform komen, maar is in deze nieuwe overeenkomst niet meegenomen.

Om precies te zijn verschijnt Gone Home op 12 januari voor Sony’s PlayStation 4 en Microsoft’s Xbox One. Middels bovenstaande trailer kun je alvast warmlopen voor de release van deze game op deze twee consoles.

Gone Home in januari naar PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch