Menu Premium
Loading...

[Trailer] Frictional Games toont verhaal SOMA in story trailer

Mark Bischoff 18/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week komt de nieuwe horror-game SOMA uit. Mocht deze, met al het komende najaarsgeweld, nog niet op je radar staan, is dat geen ramp. Frictional Games komt vandaag met een nieuwe trailer die het verhaal nogmaals uit de doeken zal doen.

Je bevindt je in een faciliteit onderwater, genaamd PATHOS-II, waar overduidelijk iets goed mis is. Je hebt geen contact meer met de buitenwereld en omdat je zo diep in de zee zit, is ontsnappen geen optie. Daar bovenop lijken de machines ook nog eens een bewustzijn te hebben, of waren het voorheen mensen? En ben je zelf wel een volledig mens, of misschien deels robot?

De trailer roept genoeg vragen op om je nieuwsgierig te maken naar deze wereld waar kennelijk een aantal dingen goed verkeerd zijn gelopen. Er hangt in ieder geval een sfeertje waar je haren van overeind gaan staan.

Wat je precies gaat aantreffen in je zoektocht onderwater en of het überhaupt mogelijk gaat zijn om uit deze onderwater hel te ontsnappen, blijft nog onduidelijk. Zeker is in ieder geval dat SOMA op 22 september zal uitkomen voor de PC en PlayStation 4. Kijk jij er naar uit om in de wereld van SOMA te duiken? Laat het ons weten in de comments!

Frictional Games toont verhaal SOMA in story trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch