Menu Premium
Loading...

[Trailer] Forza Motorsport 6 krijgt auto’s in Fallout-stijl

Mark Hoogland 04/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hype train richting het wasteland van Boston en omstreken dendert richting zijn eindstation; de release van Fallout 4, volgende week dinsdag. Wie liever niet met het openbaar vervoer reist, kan nu dankzij een leuke crossover ook de auto pakken. Forza Motorsport 6 voegt namelijk twee auto’s in Fallout-stijl toe aan de collectie.

Vanaf vandaag kun je in Forza Motorsport 6 gratis rondrijden in de 1956 Ford F100, mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking van Turn 10 Studios en – uiteraard – Vault-Tec Industries. De nostalgische pickup is uitgevoerd in post-nucleair blauw en is voorzien van Vaultboy-logo op de portieren. In een later stadium, mogelijk bij de release van Fallout 4, krijgen de spelers van die game op Xbox One nóg een extra auto cadeau; de retro-futuristisch ogende Chryslus Rocket 69. Check snel bovenstaande trailer voor de eerste beelden!

Mocht het je zijn ontgaan, Fallout 4 verschijnt dinsdag 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Ga jij de Fallout-auto’s checken in Forza 6 of heb je misschien andere leuke ideeën voor crossover-DLC met een andere game? Laat het weten in de comments!

Nieuws_201511104_Forza6krijgtAutosinFalloutStijl

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch