Menu Premium
Loading...

[Trailer] Eerste episode Minecraft: Story Mode verschijnt 13 oktober

Karim Shehata 16/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Minecraft is inmiddels een waar fenomeen in de wereld der games en valt niet meer weg te denken uit diezelfde wereld. Echter heeft de game nog nooit een verhaal gekend, maar door ontwikkelaar Telltale Games komt daar zeer binnenkort verandering in. Het een tijd geleden aangekondigde Minecraft: Story Mode heeft namelijk een releasedatum gekregen voor de eerste episode, welke op 13 oktober zal verschijnen.

De eerste episode heet The Order of the Stone en zal op die datum in de virtuele winkels van de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One komen te liggen. Op 30 oktober zal er vervolgens een fysieke release volgen, in de vorm van een Season Pass disc. Deze disc levert je de eerste episode op het schijfje, terwijl je in de toekomst dan de resterende updates kunt downloaden.

Zoals gezegd verschijnt de eerste episode op 13 oktober voor de eerdergenoemde platformen. Een releasedatum voor de PlayStation Vita- en Wii U-versies zijn nog niet bekendgemaakt, terwijl de iOS- en Android-varianten van Minecraft: Story Mode zullen verschijnen op 15 oktober.

Zie jij jezelf aan de slag gaan met Minecraft: Story Mode? Laat het ons weten in de comments!

Eerste episode Minecraft: Story Mode verschijnt 13 oktober

Eerste episode Minecraft: Story Mode verschijnt 13 oktober

Eerste episode Minecraft: Story Mode verschijnt 13 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch