Menu Premium
Loading...

[Trailer] Deadpool nu beschikbaar voor PS4 en Xbox One

Rik Koning 20/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deadpool is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Het gaat hier om een port van de beat ’em up game over Marvel’s geschifte antiheld Deadpool, die in 2013 al uitkwam op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De game werd ontwikkeld door High Moon Studios in San Diego en uitgebracht door Activision.

Bij een game release hoort natuurlijk ook een echte release trailer, die te bewonderen is boven dit bericht. Je bent echter gewaarschuwd, de trailer probeert de gestoorde stijl van Deadpool te volgen en slaat hierin, zoals je van Deadpool gewend bent, door. Verder maakte Activision via een even bizar persbericht bekend dat Deadpool onderdeel uit gaat maken van de Holiday Bundle en een DLC zal krijgen met onder andere een nieuwe game mode.

Naast de next-gen versie van de game komt in februari ook nog een film uit over Deadpool. Liefhebbers van losgesslagen stripfiguren hebben dus genoeg om naar uit te kijken! Word jij enthousiast van de over de top humor in deze trailer? Laat het ons weten in de comments!

Deadpool nu beschikbaar voor PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch