Menu Premium
Loading...

[Trailer] Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Shadows of Evil

Karen Koch 12/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat hebben een femme fatale, een oldschool detective, een agressieve bokser en een uitgebluste magiër met elkaar gemeen? Ze komen allemaal voor in de Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Shadows of Evil opening cinematic!

Wat ook duidelijk wordt uit deze trailer is dat deze mensen allemaal een minder dan schone lei hebben. Gelukkig biedt de verteller ze een kans op verlossing: hoe ze dit precies voor elkaar gaan krijgen… Wie weet het? Het enige dat wel duidelijk is, is dat deze vier karakters samen de hordes zombies moeten zien te overleven. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen ze allemaal een eigen, unieke skillset. In de trailer zien we de bokser namelijk de zombies al vol in het gezicht meppen en de verwachting is dat dat ook tijdens de gameplay gewoon moet kunnen. Wel uitkijken dat je niet gebeten wordt!

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt over minder dan een maand al, op 6 november om precies te zijn. Dan kan je opnieuw aan de slag met de singleplayer, multiplayer, en natuurlijk de zombies. De game verschijnt op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

20151012_Blops3ZombiesOpenin

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch