Menu Premium
Loading...

[Trailer] Call of Duty: Black Ops 3 – Tactical Abilities

Mark Hoogland 15/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels verschijnen er haast dagelijks nieuwe trailers van Call of Duty: Black Ops 3, die ons voorproefjes geven van de verschillende facetten van de game. Vandaag toont een nieuwe trailer ons de tactische mogelijkheden die onder meer voor een beter overzicht van het slagveld zorgen.

In de trailer zien we bijvoorbeeld het gebruik van Tactical Mode, waarin verscheidene indicators je vertellen welk soort vijanden je tegenover je hebt, waar de bommen gaan vallen of waar de snipers zitten. Enhanced Vision zorgt op zijn beurt voor een versterkte zichtbaarheid in donkere omgevingen, vergelijkbaar met de werking van een nachtkijker. Tot slot is daar ook nog de Tactical Rig, een breed assortiment aan de bionische upgrades die we inmiddels wel een beetje gewend zijn in de Call of Duty-reeks. Check snel de video voor meer details!

Deze en andere tactische skills kunnen we de vrije loop laten vanaf 6 november. Dan verschijnt Call of Duty: Black Ops 3 voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One.

Nieuws_20151015BLOPS3Tactical

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch