Menu Premium
Loading...

[Trailer] Call of Duty: Black Ops 3 krijgt nieuwe wapens in Black Market Update

Mark Hoogland 09/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kunnen spelers van Call of Duty: Black Ops 3 een nieuwe lading items in hun bezit krijgen, aangezien de Black Market vendor zijn assortiment heeft uitgebreid. Waar de update van december echter enkel cosmetic items bevatte, komt de nieuwe lichting ditmaal ook met verse wapens.

Naast achttien Specialist Gear-pieces en drie wapen-camo’s kunnen de supply drops nu ook het Marshal 16-pistool, een gemoderniseerd MX Garand-geweer en een semi-automatische kruisboog bevatten. Qua melee wapens worden breekijzer Big Jim en zwaard Fury’s Song aan de collectie toegevoegd. In bovenstaande trailer legt de mysterieuze wapendealer één en ander uit over de nieuwe stuff, dus check die beelden snel!

De toevoeging van de vuurwapens leidt overigens gelijk tot kritische reacties, aangezien ze te scoren zijn middels COD Points of Cryptokeys. Er is echter geen sprake van een pay-to-win-situatie; de wapens stijgen qua kracht niet uit boven het reguliere aanbod, en Cryptokeys kunnen bovendien gespaard worden door simpelweg te spelen.

De Black Market Update voor Call of Duty: Black Ops 3 is vanaf vandaag live voor spelers op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

2016_0209_CODBLOPS3BlackMarketUpdate

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch