Menu Premium
Loading...

[Trailer] Call of Duty: Black Ops 3 – Cybercore: Martial

Karen Koch 13/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al het goede komt in drietallen, zo ook de Cybercore-trailers van Call of Duty: Black Ops 3! Of ja, tot nu toe zijn er drie. Na Chaos en Control kunnen we vandaag genieten van de Cybercore: Martial trailer. Welke speciale skills horen hierbij? Kijk daarvoor maar eens naar de trailer.

Net zoals Chaos en Control is Martial ook een modus die je kan uitkiezen voor de cybernetische enhancements. In tegenstelling tot Chaos en Control draait martial echter om de supersnelle, supersterke aanvallen. Gewoon op je vijand afrennen en ze keihard in hun smoel meppen, dus! Als je bij het woord ‘martial’ ook meteen droombeelden van ninja’s die in de wacht liggen en sluipende rovers in de nacht hebt, heb je het ook niet mis. De andere special ability van de Martial Cybercore is namelijk… Stealth! Even stiekem reloaden? Done. Snel een nieuw plan bedenken zónder beschoten te worden? Ook done. Natuurlijk zijn er nog meer opties binnen de Martial Cybercore, maar daarvoor moet je de trailer maar bekijken!

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt op 6 november. Dit betekent dat je nog maar een kleine maand hoeft te wachten voor je zelf met alle verschillende cybercores kan spelen. Dit kan je dan doen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One!

nieuws20151013_CoDBO3CybercoreMartial

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch