Menu Premium
Loading...

[Trailer] Blizzard toont launch trailer StarCraft II: Legacy of the Void

Karen Koch 06/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een wachttijd die wel eeuwen leek te duren, is het deze week eindelijk zo ver… Starcraft II: Legacy of the Void verschijnt! Om dit heugelijke feit te vieren, heeft Blizzard natuurlijk ook een prachtige launch trailer in elkaar gedraaid voor jullie.

De trailer belooft alles wat in de maanden tot de release ook in woord is beloofd: een epische afsluiting van het verhaal dat al die jaren geleden is gestart. Protoss, Terran, Zerg, het maakt allemaal niet uit, iedereen krijgt een speciale rol te spelen. In de trailer krijg je alvast wat voorproefjes over welke allianties worden gesmeed, welke worden verbroken en aan welke kant de partijen zullen staan tijdens het laatste, grote conflict. Deze vooruitblik biedt in ieder geval genoeg motivatie om over een paar dagen voltijd achter je PC te gaan zitten.

Starcraft II: Legacy of the Void verschijnt over vier dagen, dat wil zeggen, op 10 november dit jaar. De game verschijnt dan op de PC. Kijken jullie een beetje uit naar dit slotstuk van de serie of zijn jullie toch meer van de multiplayer?

nieuws20151106_SC2LotVLaunchTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch