Menu Premium
Loading...

[Trailer] Blizzard kondigt Hearthstone: Whispers of the Old Gods aan

Rik Koning 11/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste trailer van Whispers of the Old Gods, de volgende expansion voor Hearthstone, is zojuist uitgebracht! Het gaat om de inmiddels zesde uitbreiding voor Blizzard’s razend populaire cardgame, die vandaag tevens haar tweejarig bestaan viert. Blizzard brengt altijd om en om een uitbreiding uit, met een focus op player versus AI gameplay en een focus op een groot aantal nieuwe kaarten. Ook nu wordt daar niet van afgeweken; deze uitbreiding zal 134 nieuwe kaarten bevatten.

Toch wordt deze uitbreiding iets specialer dan de vorigen. Whispers of the Old Gods zal namelijk ook een nieuwe opzet van de game modes met zich meebrengen. Zo zal Hearthstone bijvoorbeeld een nieuwe Standard mode krijgen, waarbij spelers alleen kaarten uit het huidige en vorige kalenderjaar kunnen gebruiken. Deze opzet zal ook gebruikt gaan worden voor de eSports scene. Voor nu betekent dit dat spelers de kaarten uit Curse of Naxxramas en Goblins vs. Gnomes in deze game mode niet kunnen gebruiken.

Verder zal Hearthstone een Wild format krijgen waar spelers nog altijd met alle kaarten kunnen spelen. De huidige Arena en Tavern Brawl modes zullen ook onderdeel worden van de Wild format. Het doel is om hiermee een duidelijker onderscheid te maken tussen competitieve games en gewoon spelen voor je plezier. De release date wordt momenteel ingeschat op eind april of begin mei. Wat denken jullie van deze nieuwe changes? Gooi het in de comments!

2016_0311_HearthstoneWhispersOfTheOldGodsTrailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch