Menu Premium
Loading...

[Trailer] Battleborn – Rendain Trailer

Jeroen Wiersma 24/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna geen enkele game is compleet zonder een kwaadaardige villain met snode plannen, waartegen je alles uit de kast zult moeten halen om hem te dwarsbomen. Vanaf vandaag kunnen we kennismaken met dé bad guy in Battleborn. Lord Commander Lothar Rendain. Hij introduceert zichzelf met een verontrustende mededeling; het is onvermijdelijk dat we zullen sterven. Check het zelf in de Battleborn – Rendain Trailer!

Het einde van de cosmos is volgens de Lord Commander niet tegen te houden, maar Rendain heeft een plan het toch te overleven. Helaas is er in dat plan geen plaats voor ons en dus zullen de 25 helden van het Solus System het tegen hem gaan opnemen in de Story Mode. We kunnen overigens wel kiezen hoe we sterven, alleen of met vrienden, wat impiceert dat de Story Mode zowel alleen, als coop kan worden doorlopen. Van die 25 helden die het tij moeten keren, zijn er tot op dit moment nog 15 onbekend, maar die zullen naar verwachting gaandeweg richting de release worden onthuld. Het is goed om te zien dat de ontwikkelaar van Borderlands tijd en moeite steekt in het karakter van de personages en we zien in Rendain duidelijk de hand van Gearbox terug.

Battleborn staat gepland uit te komen op 9 februari 2016, voor zowel de PlayStation 4 en de Xbox One als de PC. Begin jij al warm te lopen voor deze online shooter?

nieuws_20150924battleborntrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch