Menu Premium
Loading...

[Trailer] Assassin’s Creed Syndicate is nu beschikbaar op PC

Mark Bischoff 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen met een Xbox One of PlayStation 4 in huis heeft de afgelopen weken al los kunnen gaan met de Fry- tweeling in het Victoriaanse Londen. Vanaf vandaag kunnen ook de PC gamers in de industriële revolutie duiken en de jacht op de Tempeliers vervolgen.

Assassin’s Creed Syndicate is het nieuwste deel in serie en speelt zich zoals gezegd af in het Victoriaanse Londen ten tijde van de industriële revolutie. Hoewel de kern van de game binnen de franchise nog grotendeels hetzelfde is gebleven, kun je nu voor het eerst kiezen uit twee personages. Jacob Frye is meer van de directe en fysieke aanpak, met zijn zus Evie kies je meer voor stealth. Daarnaast kun je ook op een koets door de straten van Londen rijden, meeliften op een trein of door middel van zip-lines je sneller van gebouw naar gebouw verplaatsen.

Vanaf vandaag kunnen naast de console bezitters nu dus ook eindelijk de mensen met een PC aan de slag met Assassin’s Creed Syndicate. Ga jij de game vandaag op je PC installeren? Laat het ons weten in de comments!

Assassin's Creed Syndicate is nu beschikbaar op PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch