Menu Premium
Loading...

[Trailer] Assassin’s Creed Identity verschijnt 25 februari wereldwijd

Lisette Atsma 01/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Denk even terug aan september 2014, want zo lang is het al geleden dat mobile game Assassin’s Creed Identity het levenslicht zag in Australië en Nieuw-Zeeland. Het is inderdaad al even terug, maar de game gaat nu dan eindelijk wereldwijd uit komen. Met de nieuwe trailer kondigt Ubisoft namelijk aan dat Assassin’s Creed Identity vanaf 25 februari verkrijgbaar is in de Nederlandse App Store.

In Assassin’s Creed Identity keer je terug naar het Renaissance Italië dat we ook in de Ezio-generatie van de games hebben mogen bewonderen. In Identity kun je echter, in ware RPG-stijl, je eigen personage maken én customizen naar een class die jou bevalt: Berserker, Shadow Blade, Trickster of Thief. Met dit personage ga je vervolgens The Mystery of the Crows oplossen.

Voorlopig is de release datum alleen voor iOS apparaten. Een Android release volgt mogelijk later dit jaar, maar is een onderwerp waar Ubisoft tot op het heden redelijk stil over blijft. Heb jij zin om met Assassin’s Creed Identity terug te keren naar Italië? Laat het weten in de comments!

Assassin's Creed Identity verschijnt 25 februari wereldwijd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch