Menu Premium
Loading...

[Trailer] A Boy and His Blob 19 januari naar Xbox One, PS4 en PC

Samuel Boyd 05/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers uit het NES tijdperk kunnen zich de hartverwarmende platformer, A Boy and His Blob, misschien nog wel herinneren. De game werd in 2009 opnieuw uitgebracht voor de Nintendo Wii en in oktober 2015 kregen we te horen dat de game geport zou worden naar current-gen consoles. Vandaag krijgen we dan eindelijk te weten wanneer we de game precies kunnen spelen. A Boy and His Blob komt namelijk op 19 januari uit voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en de PlayStation Vita!

A Boy and His Blob, zoals de titel al doet vermoeden, gaat over een jongetje en zijn Blob. Het is de bedoeling dat jij de wereld gaat redden, Blob helpt je hierbij door allerlei vormen aan te kunnen nemen. Niet alleen kun je Blob op 15 verschillende manieren gebruiken, je kunt hem ook knuffels geven om te bedanken. Thanks Blob!

Waar de Wii-versie een heruitvoering was van het origineel, is de nieuwe versie een port van de Wii-versie. De ontwikkelaar van de port, WayForward, heeft nog niet naar buiten gebracht of de port nieuwe elementen met zich mee brengt. Wel zal deze versie verbeterde graphics bevatten ten opzichte van de Wii-versie.

A Boy and His Blob komt op 19 januari uit op de PC, Xbox One en als crossbuy voor PlayStation 4 en Vita. Heb jij al zin om Blob een stevige knuffel te geven? Laat het ons weten in de comments!

Nieuws20160105 A Boy and His Blob 19 januari naar Xbox One, PS4 en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch