Menu Premium
Loading...

[Trailer] 2K toont twee nieuwe Battleborn-personages

Mark Hoogland 03/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battleborn, de nieuwe shooter van developer Gearbox Software, had oorspronkelijk over een klein weekje in de schappen moeten liggen. De game werd in november echter uitgesteld tot mei, waardoor we het de komende tijd nog even met trailers zullen moeten doen. Vandaag onthulde publisher 2K video’s voor de personages Attikus en Galilea.

In de bovenstaande trailer maak je kennis met Attikus, een behoorlijke homp kracht die als slaaf in de mijnen van Tempest heeft gezwoegd. Naast brute attacks met zijn blote vuisten kan hij dankzij zijn biotech-harnas onder meer ook energie van verslagen vijanden absorberen – handig om snel je skills te boosten. Maar vlak Galilea hieronder ook niet uit; ooit was zij een heilige krijger binnen de Eldrid, maar sinds een mislukte missie zoekt ze al hakkend met haar Greatsword naar een doel in het leven.

Battleborn verschijnt 3 mei voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Check vooral beide trailers en laat ons in de comments weten naar welke hero jouw voorkeur uitgaat!

2016_0203_BattlebornAttikusTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch