Menu Premium
Loading...

Toy Soldiers: War Chest PS4 Trailer

Franky Mangal 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kinderen worden vaak overladen met tonnen speelgoed, wat na een aantal jaren alweer stof ligt te happen op zolder of in de kelder. Het speelgoed uit Ubisoft’s aankomende game Toy Soldiers: War Chest houdt er echter een andere agenda op na en is verwikkeld in een heftige speelgoedoorlog. In de Toy Soldiers: War Chest PS4 Trailer maken we alvast kennis met twee fronten.

Toy Soldiers: War Chest is het derde deel in de strategische tower-defense serie van Signal Studios. De eerdere delen, Toy Soldiers en Toy Soldiers: Cold War, werden uitgegeven door Microsoft, maar War Chest komt uit onder de vlag van Ubisoft. Het is nu ook de eerste keer dat Toy Soldiers zijn opwachting maakt op een PlayStation-console. Je krijgt in de game de keuze uit vier speelbare kampen. Soldaat Kaiser, bekend van de eerdere delen, voert ook deze keer zijn legers aan en gaat het in elk geval opnemen tegen de hordes elfjes, eenhoorns en teddyberen van heldin Starbright. De andere twee speelbare kampen zijn nog niet bekendgemaakt.

Volgens Signal Studios oprichter D.R. Albright III heeft de samenwerking met Ubisoft ervoor gezorgd dat zijn team nu eindelijk de game kan maken die het altijd voor ogen heeft gehad. In de komende maanden zullen de twee resterende kampen onthuld worden en begin 2015 kunnen we zelf de denkbeeldige veldslagen uit onze jeugd naspelen.

Toy Soldiers: War Chest PS4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch